ХАЙЛАЙФ

www.minchev.com


Двамата властелини на “медийната джунгла” – вестник “ШОУ” и светският лъв Евгени Минчев, си дават среща всяка сряда, за да помъркат или “излапат с парцалите” разни ВИП-пуяци, кукумявки, мишоци, газели, благородни елени и прочие... Създателят на светската хроника в България Евгени Минчев, който знае всички тайни на елита, ще ви осведомява за модните и светските събития у нас, без да пести никому нищо.





Партито за откриване на ресторант BOSS в Драгалевци бе седемзвездната кулминация на отминалата седмица. Притежателят му Георги Костадинов /на снимката вляво/ посрещна над 250 приятели, проминенти и бизнеспартньори под звездите на едно спокойно небе. Хубавото време и перфектната храна се съюзиха в ожесточена конкуренция с взискателните присъстващи, сред които Юлияна Дончева, яхтеният бос Лъчезар Братоев, бизнесдамата Зоя Казасян, вечната красавица Ивана Скендерова, изпълнителите Лилана и Румънеца, топактьорът Светослав Пеев и прочее. Сърдечни и стилни на партито пристигнаха Маргарита Михнева и Янчо Таков, които останаха до след полунощ - добро начало за домакините.


Росица Иванова -“Мис България 2005”, отслабна с повече от 11 килограма! През последните няколко месеца най-величествената ни мис пренебрегна светските удоволствия и стана последовател на най-новата холивудска диета. Говори се, че в менюто на стилната девойка отсъстват въглехидратни храни, а денят й започвал с чаша преварена вода. Героизмът на Роси бе оценен този уикенд и от наследникът на империята Киров - Иван Киров, който участва в рубриката на миската по Канал 3. Пред Роси Киров-младши изповяда своята страст по автомобилите и дори направи демонстрационно кръгче с чисто новото си Порше, което е в цвета на неговия блейзер. Шест звезди за тази среща между двама оригинали в своята професия. Копията ги слагат в архива, нали...


Нора Нова намери стар приятел по време на парти този уикенд. Носителката на “Евровизия 1969” разпозна в един от присъстващите пианиста на световноизвестния ресторант “Кефер” в Мюнхен Веско Василев. Василев пък представи на Нора бизнесдамата Десислава Грозева, която е представител за България, а след няколко месеца и за Източна Европа, на гиганта “Байер”. Тримата, свързани с Германия, намериха основания да си тръгнат последни от събитието, като през цялото време спореха какво точно произвежда “Байер”... Компанията най-много спекулира с вицовете около “Левитра” - топхапчето за потентност на немския концерн. В тази връзка Василев разказа виц, от който дамите без сексуални навици веднага биха добили такива. Пет звезди за хумора и секса.


Вип-брадърката Маги Желязкова се оказа желязно момиче и извън арената на излагацията в Къщата. Желязкова обаче придоби там лошия навик да пада, което се повтори и малко преди първото й появяване по телевизия “Здраве”, където има свое предаване. Брюнетката се опита да компенсира с бягане минималното си закъснение за работа и така осигури за гледащите я един сексапилен плонж без сериозни последствия. С подобрено настроение тя застана пред микрофона и до края на сутрешния си блок не направи нито едно словесно или телесно падане. Но си мисля това ли означава... паднала жена? Три звезди за една звезда.


ШУШУ-МУШУ

Така познатият ни ЦЕЦО ЕЛВИСА копира дословно своя покоен идол. Царувал по времето на безбожния кич, Елвис се наслаждава отвисоко на съвременните отломки, превъплъщения и евтини копия. Редно ли е това пинково сако да доминира над една мъжественост, каквато Цецо претендира да притежава? До него в резеда или някаква зеленикава нейна наклонност, тържествува ИВО ТАНЕВ. Двамата са като почитатели на Бой Джордж, които са получили гардеробната му милостиня. Смея да се засмея и на пълното несъответствие между колан, риза и дънки, още повече на поведението на двамата, които минават компромисните експериментаторски години. Или пък се успокояват от Лили Иванова...


Как може човек да освирка БОНИ, като само се прозява на нейния вкус? Попфолкзвездата смесва геометрия и трудово обучение в едно наивно ръкоделие, където се разминават цели епохи и култури. Преведен на български, този театрален симпозиум на материи, би носил следните заглавия: “Таборът отива към небето”, “Цигански барон” или “Царицата на чардаша”. Помните ли “бурята Невада”? - Според мен Бони се е пуснала в подобна турбуленция, намазана с мед, и вместо банкноти е полепила по себе си материи и кинкалерия. Дори аналитичната Агата Кристи не би доловила логическата нишка в този моден код, който според мен съобщава, че на планетата Азис не всичко е спокойно...


За рождените дни на ОРЛИН от бившата група “Каффе” и Голямата уста ДИМ ДУКОВ ще подаря едно малко огледалце. Защото човек, преди да отиде на парти, се облича, а не слага бабината си нощница както Орлин. Дуков е избрал черното, в тон с монашеските му навици, но то само натрапва модната умора в него. Орлин ми напомня на бригадир, който показва на католически свещеник /Дуков/ как се развива селското стопанство в село Дебращица, Пазарджишко. Късите ръкави са късата памет на модата, момчета.