Трейлърът на нов странен филм за мечка, изяла 30 килограма кокаин бе пуснат. Кери Ръсел и О’Шей Джаксън-младши влизат главните роли във филма, в който става въпрос за мечка, която се натъква на товар кокаин и решава да опита от дрогата, пише Телеграф бг. 

Зрителите могат да очакват да бъдат въвлечени в абсолютния хаос, който настъпва, тъй като животното е готово за кръв.

В един момент от изпълнения с хаос трейлър виждаме героя на Джеси Тайлър Фъргюсън да открива, че мечките все още могат да се катерят по дърветата.

Вярвате или не, "Кокаиновата мечка" (Cocaine Bear) е базирана на истински събития от 1985 г., когато 175-килограмова черна мечка е погълнала цели 30 кг от първокласна дрога, преди да умре от свръхдоза.

Според докладите по онова време мечката е открила партида от наркотика, след като е бил хвърлен от самолет от Андрю Торнтън, осъден контрабандист на наркотици.

Говорейки за филма, режисьорът Елизабет Банкс каза: „Всичките ми филми досега са предимно за аутсайдери и без значение кой си, ако срещнеш мечка, която е надрусана с кокаин, ти си аутсайдерът в ситуацията. И това дава възможност само за много комедия и наслада".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук