Интернет пространството просто полудя по нова сензация. След Мис Тигрова и Джорджано има нова фурия, която взриви цялата мрежа. Името й е Цеци, а всички вече й викат Клизмата.
Тя е решила да пусне видео как си прави клизма с кафе, без да спестява нищо. Брюнетката обяснява как си пъха апарата в дупета, като не изпуска да направи и показно. След това започва да тръска жизнено бедра и дупе във въздуха, а после не спестява и кадрите от тоалетната на потребителите.

Цеци обяснява, че прави ежедневно клизми, затова изхвърля вода. "Пречистен е организъм ми вече и от мен излиза кафява течност", но добавя, че останалите ще изкарват бучки.

Бруталното видео мигновено взриви мрежата. Потребителите не спират да й се подиграват и да я подканват лично да им помогне с изпробването на метода й за пречистване. 

Ето част от коментарите им: 

"А аз си мислех, че след Мис Тигрова е непосилно да ме изненада човешката простотия..."

"Е тука се смях със сълзи ...таз вкара мис Тигрова и кобилкина в малкия си джоб , добре че от време на време изкача някой гуру , че да науча как се случват работите"

"Не, не, не! Това не може да бъде истина! Ще дойде време в което ще си спомняме с носталгия и умиление за клипчетата на мис Тигрова"

"А кафето с кофеин или без? Става ли с нес или варено? А марката има ли значение? Толкова много въпроси!!!"
Това обаче оказва се, не е единственото клипче на Цеци. Брюнетката има цял канал в "Ютуб", където може да се нагледате на чудатите й идеи, една от които е подстригване на космите под мишниците, които преди това са търкани с лимон и портокал.

 

Вие какво мислите за Цеци, бихте ли изпробвали нейните методи?