Сватба на тъмно, влажно и студено място?

Ако обичате морските същества, гмуркането или просто филма "Малката русалка", то това е вашият вариант за мечтания ден и един хотел може да ви го предложи.

Хотел Metropole в Монте Карло пуска отново своя подводен сватбен пакет, който прилича на подводна екскурзия, но към водолазното оборудване са добавени неопренови смокинги и булченска рокля, пише profit.bg.

Булката и младоженеца ще бъдат придружени по пътя към олтара от Пиер Фрола, четирикратен световен шампион на свободно гмуркане, съобщава T+L.

Гостите на сватбата ще могат да наблюдават церемонията от морското дъно, ако разполагат със собствени костюми и екипировка за гмуркане.

След водната сватба, както двойката, така и гостите й, могат да се насладят на коктейли и обяд на плажа.

Разбира се, всеки получава видеозаснемане на церемонията.


Хотелът има и специален пакет за предложение за брак, който включва подводница, шампанско и изискани ордьоври на плажа след това.

Тези пакети се предлагат само на гостите, отседнали в хотела, в който цената на нощувките стартира от около 390 долара на вечер.

За щастие, пакетите са доста приспособими, в зависимост от размера на вашето парти, като се започне от около 1 400 долара за предложението и се стигне до малко над 8 200 долара за церемония.