Пътник на „Райънеър“ успя да измисли хитър начин да прецака компанията и нейната нова политика за облагане на такси на ръчния багаж. И успя да го направи по наистина стилен начин. Лий Кимино, на 30, запазил полет до Белфаст за разходка през уикенда, но разбрал, че тази разходка ще му излезе доста солена само заради една малка чанта, пише "Новини Лондон".

Този град в Южна Америка се е появил преди около 5000 години и всички се питат дали не е построен от извънземни

Считано от 1 ноември, компанията накара своите клиенти да си плащат дори за ръчния багаж. За да избегне този неприятен момент, находчивият младеж тръгнал на път с доста дебело палто, под което скрил всичките си принадлежности. „Обичам „Райънеър“ и обичам да летя с тях. Винаги си спазват графика, но тези промени не са ми приятни. Не ми се плащат осем паунда“, коментира мъжът, който се занимава с отдаване на квартири под наем.

Ужасяващи писъци, викове за помощ и хаос! Круизен лайнер внезапно се наклони и... (СНИМКИ)

В приготовление за своя рожден ден, който да празнува в Белфаст, Кимино си взел дебело палто и покрил няколко чифта панталони, тениски и тоалетни принадлежности, както и бельо, чрез специално направени за целта дълбоки джобове. Идеята била да се помести всичко.