Ако официалната наука отрича Бог по принцип, а и към извънземните се отнася с известна доза скептицизъм, то за уфолозите, позициониращи се също като учени, НЛО и пришълците са основен обект на техните проучвания, при което вярата във Всевишния в този случай е доста относителна. Например, някои уфолози дори се опитват да направят вярата в пришълците своеобразна религия, откъдето, видимо, се е появило и предположението, че Исус Христос е извънземен, пише Езорейтер.

Косвени доказателства, че Исус е извънземен. 


Според данни на уфолозите конспиратори, всичките чудеса на Христос, съпровождали неговия живот, са лесно обясними с неговия неземен произход, започвайки от Витлеемската звезда, която всъщност може да е бил кораб на извънземни и, разбира се, завършвайки със заминаването му чрез демонстративно разпъване на кръст. Всъщност, и всичките останали чудеса, които е творил Исус, например, възкресяване на мъртъвци, лекуване на тежко болни, превръщането на вода във видно и всичките други, са напълно по силите на някой представител на извънземна силно развита раса. И дори второто пришествие на Месията с цел установяването на Земята на царството Божие, не е нищо друго, освен планирана от извънземните втора вълна на "колонизация", която, съдейки по всичко, трябва да се случи тогава, когато земляните достигнат определено ниво на морално и духовно развитие. Засега, видимо, ние все още не сме изпълнили това условие. 

В полза на тази теория говори още и това, че истинският произход на Сина Божи е бил известен на много древни учени, за което църквата просто мълчи, а достоверните източници за това знание отдавна са изчезнали: те са или унищожени, или надеждно скрити в хранилищата на тайната библиотека на Ватикана. 

Дадената теория на уфолозите се потвърждава и от факта, че освен светлата (Божествената) цивилизация, на Земята присъстват и тъмни пришълци (представители на Дявола), да кажем рептилите и сивите. Все пак фактически всичките известни религии по един или друг начин отразяват борбата между светлите и тъмните извънземни на Земята. Напълно е възможно Исус Христос да е бил унищожен именно от рептилите чрез техните верни послушници. 

А какво да се каже тогава за произхода на Вселената? 

Ако дори се предположи, че разглежданата в тази статия теория е вярна, защото тя се потвърждава още и от старинни картинi и икони, на които са изобразени летящи чинии и други атрибути на извънземните, то остава отворен само главният въпрос, който по различен начин е решаван от науката и религията - кой все пак е създал Вселената? Може да се предположи, че извънземните, но тогава възниква другият въпрос, кой пък ги е създал тях самите? С Всевишния някак си това е малко или по-разбираемо, макар още древните мъдреци да са предупреждавали, че човекът не може да достигнат до Бог, те са твърде примитивни за това. 

Но да се повярва и в някакъв си Голям взрив, създал Вселената, както твърдят учените, също не е лесно: а откъде той се е взел, както и всичко останало? Получава се, че ние не можем да достигнем нито до едното, нито до другото. А можем ли все пак да достигнем извънземните? не онези, разбира се, които ние сами сме си измислил и изобразили в книги, филми, а истинските представители на висшите неземни раси, които, както и Исус Христос, могат да творят чудеса, каращи ни да падаме на колене пред тях. 

На Уфолозите сега само им остава да определят, на коя извънземна цивилизация принадлежи Исус Христос, макар и това да не е много лесно, защото древните знания вече са изгубени или надеждно скрити.

Превод и редакция: БЛИЦ