Тежка катастрофа със загинал е станала тази сутрин край Враца, предаде BulNews. Пътният инцидент е на кръстовището на Криводолско шосе и околовръстния път на областния град.

Служебен автомобил "Шкода" на фабриката за дограма "ТДМ пласт" във Враца на кръстовището не спрял на знак "Стоп" и отнел предимството на движещата се по главния път баничарка "Рено". И двата автомобила са с врачанска регистрация. 
 

Ударът е бил толкова силен, че френската кола е изхвърчала на около 20 метра в полето. Вследствие на зверския сблъсък е загинал на място 45-годишния водач на "Рено"-то. Тялото е транспортирано от трупна линейка във врачанската болница за аутопсия.  

На мястото на инцидента вече има дежурен дознател, който работи по установяване на причините, довели до фаталния инцидент. С Пътна помощ са вдигнати и двете коли и трафикът се осъществява нормално.  
 

Кръстовището е на едно от челните места в страната по брой на инцидентите, които досега се разминаваха без загинал. От днес на съвестта на проектантите на обхода на Враца вече лежи и смъртта на един човек.