Агнешкото ще се топи в устата, приготвите ли го така
За да стане месото един път, има три малки тайни: агнешкото трябва да е хубаво, да се маринова дълго и да се приготви на правилната температура за точното време
Агнешкото месо е идеалното блюдо за празничната трапеза.
И тъй като идва голям празник, на който едно от ястията се приготвя от това месо, ви предлагаме една идея как да го приготвите.
С този малък трик козунакът става за минути! И всеки път резултатът е перфектен!
Изненадайте близките си за Великден с печено агнешко бутче. Ястието е не само вкусно, но и здравословно.
Между другото, за да стане месото един път, има три малки тайни: агнешкото трябва да е хубаво, да се маринова дълго и да се приготви на правилната температура за точното време.
Как да си приготвите тази изискана вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни