Луди страсти се развихриха рано-рано сутринта в ефира на Нова телевизия. Водещата Ани Цолова, която в момента е без екранната си половинка - отпускаря Виктор Николаев, си спретна показно опипване по телевизора с мъжа на колежка от конкурентната bTV.
Цолова днес си беше поканила за гост-водещ засукания радиоводещ Симеон Колев - съпруг на Мариана Векилска. Ани и Колев се изправиха в цял ръст един до друг да правят преглед на печата през таблет, който тя държеше.

Уж улисани в екрана, главите им непрестанно се докосваха. Зрителите обаче онемяха в ранни зори, когато облечената с прилепнала рокля Цолова се заусуква като лиана около Симеон. Колев изобщо не й остана длъжен в играта с тела и ръце и направо си станаха „опасно близки", както пее Михаела Филева.

Законната половинка на Векилска видимо подлуди водещата на сутрешния блок, пише столичен ежедневник. Ани непрестанно се въртеше около собствената си ос в желанието, освен да са в телесна близост, да го гледа и право в очите.

Цолова сияеше като никога и не можеше да си прибере широко разтегнатата в усмивка уста. Сама не се чуваше какви ги говори от екстаз, та се налагаше Симеон непрестанно да поема нещата в свои ръце. И да спасява положението с вмъкване на по-оригинални коментари от тези на явно оглушалата и почти онемяла от зяпане на временния си колега титулярна водеща.

Още преди края на днешния сутрешен блок по Нова из телевизията се понесла новината как Цолова и Колев се обарват и гушкат в ефир. Тя бързо стигнала и до конкурентната Би Ти Ви, където Мариана просъскала, че щом толкова се харесват, й го отстъпва.

Според мълвата Векилска наскоро е била шута на водещия по „БГ радио" Колев. Вече втори месец двамата са скарани, като разногласията им били от по-отдавна. По-младият от жена си съпруг започнал да предявява претенции, да й поставя невъзможни изисквания и постоянно да й натяква колко много жени се въртят около него.

Точно заради вменения й комплекс Мариана свали близо 20 кг с диета и спорт и влезе в страхотна форма. Това пък й дало самочувствие да натири мъжа си.