Районът около дискотека "Айсберг" в курорта Слънчев бряг се е превърнал от преди няколко минути в бойно поле, съобщи "Флагман". Има и трупове.
"Чухме пукотовицата около 21,00 ч. и тя идваше откъм ресторанта "For You" - ресторантът се намира точно срещу дискотека "Айсберг". От изстрелите със сигурност има един убит и двама тежко ранени.

По информация на БЛИЦ на място е станало тежко сбиване, което е прераснало в престрелка и Димитър Желязков е бил много тежко ранен, бори се за живота си. 
 
Според непотвърдена информация на "Флагман" Очите е убит, пострадали са и двама от гардовете му, но все още никой надежден източник не потвърждава тази информация.

"На 08.06.т.г. около 20.57 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за престрелка, възникнала в района на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг, при която са пострадали двама мъже. Потърпевшите са откарани към болницата в Бургас за получаване на медицинска помощ. Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в инцидента, като съпричастността им към престрелката е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от случая продължава", съобщават от полицията в Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ