Тираджийката, която по примера на Валери Божинов поздрави всички свои колеги с песента на Цеца „Трепни“, се оказа стара познайница на полицията - това е дилърката от Аграрния Людмила, която миналата година сгази лука и беше обвинена за държане на наркотични вещества с цел разпространение, съобщава trafficnews.bg. Съвсем не е случайно, че Люси, за разлика от родния футболист, доста сполучливо изпълни парчето. Преди занятията си с алтернативно "земеделие", тя се е занимавала с пеене в ромски оркестри...

Не е ясно каква метаморфоза се е случила със студентката 4-та година в специалност "Лозарство и градинарство", че да стане тираджийка, но с днешния си музикален изблик дамата с мъжка професия събра погледите на всички тираджии, камионджии и шофьори на бусове.
 
Людмила беше арестувана заради търговия със забранени "земеделски култури". Живеела в един от блоковете на общежитията "Чайка". Полицаите арестуваха също приятеля й Любомир, който й доставял стоката от родния им град. Разследването установи, че тримата обвиняеми са държали в квартира и в автомобилите си в Пловдив различни количества наркотични вещества – над 2 килограма марихуана, както и екстази и амфетамини, придобити с цел разпространение.

Миналата година Людмила беше в 4-ти курс в Аграрния университет в Пловдив. Според нейни колеги отдавна се занимавала с алтернативно "земеделие". Студентката вземала на едро "трева" от приятеля си и я продавала на студенти, които обитавали съседни стаи в общежитията. 

Преди време Людмила живеела заедно с приятеля си, но по-късно се разделили. Въпреки това той продължил да й доставя „стока” за продан. Двамата са безработни, но припечелвали добри пари от продажбата на дрога, твърдят техни близки.

Предлагали трева и амфетамини на приятели и колеги от университета. Информацията от вуза гласи, че в момента там има криза за трева. Студенти свикнали да купуват от Людмила и сега нямали какво да пушат, твърдят още източници от средите на момичето.

Както обаче е видно от набралия доста популярност днешен клип, Люси се развива - от алтернативно "земеделие" тя е преминала в областта на шоуто. Пак радва хората!