Милен Цветков буквално успя да взриви родния ефир и изкара неподозирана тайна за водещия на новините на Нова телевизия Богомил Грозев.
Водещият на "Часът на Милен Цветков" веднага се вписа в екипа на "Здравей, България", от който днес е част заради липсата на Виктор Николаев. От рано сутринта вечерният водещ реши да вземе на подбив Богомил Грозев. "Имаш да разкажеш на зрителите една много интересна история, хайде първо кажи какви са новините към този час и ще я споделиш", започна Цветков.

Колкото и да се опита да избегне признанието за живота си новинарят не успя и се наложи да каже неподозирана тайна за себе си от детството, а именно - миел е прозорци.

"Поне имаш занаят, ако нещо се случи и вече не си журналист", пошегува се Цветков.


"Преди доста години, като дете, се занимавах с нещо. Ходехме като ученици и миехме прозорци, дори си спомням, че преди години, при Пирогов, за ден изкарах месечната заплата на баща ми", сподели Грозев с усмивка на лицето.

Цветков обаче не се задоволи с това, той реши да вземе нова жертва. Видя я в лицето на чаровната синоптичка Гергана Малкоданска. "Ти, можеш ли да миеш прозорци", попита я той.
 
„Чистя много добре даже", отвърна синоптичката.
 
„Значи, като приключиш с прогнозата, може да се препитаваш с почистване на къщи", хумористично поде Цветков. Той обаче не се спря и тук. Милен попита какъв е планът на Ани Цолова, ако нещо се случи и се наложи да остави журналистиката.

"Бих направила магазин и бих продавала цветя. Ако трябва да се занимавам с някакъв бизнес - това ще е. Всеки трябва да си има резервен план", призна си тя пред напористата й екранна половинка.

„Аз пък искам да стана земеделец. Може да произвеждам цветя, пък ти да ги продаваш. Тук до офиса има три трактора и съм влюбен в единия”, посочи Милен Цветков.