Мистерията с убитата тази нощ в пловдивското село красавица Милена Динева все повече се заплита. 26-годишната жена не е била изнасилена, не е и ограбена. Версията ревност издъхва, защото няма данни момичето да е имало тайна връзка с някое момче.
Обичала е годеника си Илиян и това си личи от всички нейни снимки в мрежата. Била е сгодена за него от скоро, но преди това е живяла две години с любимия си.

Не се изключва версията планирано убийство, но тя изглежда все по-слабо вероятна, защото въпреки всички проверки на ченгетата и всички разследвания, до момента мотив за зверството няма.  

Работи се и върху това някой наркоман случайно да я е срещнал, да я е ударил по главата с твърд предмет, за да я зашеметил, след това да е нанесъл фаталния удар с нож в гърдите.

Годеникът Илиян е бил разпитан заедно с колегите на момичето, които открили трупа, но всички са освободени.

Както БЛИЦ съобщи, Милена излязла около 23.30 за работа, но не се появила на уговорената с колегите и среща. Те тръгнали към дома й и се натъкнали на зловещата находка.

Безжизненото тяло на красавицата лежало на 30 метра от дома й. Милена е била убита минути, след като е излязла за нощна смяна.

Годеникът отпада като заподозрян, защото е бил в дома си в това време и е бил събуден с черната вест за смъртта на любимата си.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ