Атрактивната синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова и приятелят й от турски произход Доан Хасан са преминали през много бури, но днес са по-влюбени от всякога. 27-годишната красавицата е убедена, че той е мъжът за нея и се чувства готова да създадат семейство. Синеоката блондинка дори сподели в интервю за  списание „Diva”, че е готова да стане майка.

С приятеля й били заедно от 10-годишни. Учели в един и същи клас в кварталното училище. Той бил от Силистра, тя – от Велико Търново, но и двамата учели в столицата. Доан бил нов в класа им и вниманието на всички съученички било насочено към него. Натали обаче не се правела на незаинтересувана. Едва години по-късно Доан й признал, че за него било любов от пръв поглед. След седми клас Натали се преместила да учи в руското училище, а той продължил в строителния техникум. Въпреки това й бил кавалер на бала. След това се разделили, пише "Уикенд".  

Четете на show.blitz.bg любовната история на Натали и Доан, кой е по-ревнив, как им се отразило съжителството заедно и колко пъти се разделяли досега.