Журналистът Мартин Карбовски най-сетне се произнесе по повод скандала, в който участва името му, и обвиненията на Мегз, че я е изнудвал за секс. "Ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес", категоричен бе той.

Припомняме, че дизайнерката Миглена Каканашева заяви, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са гостували на Карбовски, „са му се от плащали с духане, за да са в ефир“. След това пък тя показа скандални чатове с журналиста, за да подплати обвиненията си.

Ето какво написа журналистът във фейсбук:

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес.

Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва".