Мъж, за когото се смята, че притежава най-големия пенис във Великобритания, се оплака от трудностите в живота си, съобщава Daily Mail.

40-годишният Мат Бар от Лондон стана известен с факта, че дължината на пениса му е 28 сантиметра в нормално състояние и 41 сантиметра в ерекция. По-рано беше направен телевизионен филм за мъжа, а пък наскоро той издаде книгата "Дълга история: живот с един от най-големите пениси в света".

Бар разказва, че размерът на пениса му причинява много проблеми в живота му. По-специално, той винаги трябва да носи широки дрехи, за да скрие своята особеност.

Макар че това не винаги го спасява от неудобни ситуации. Бар си спомня за един случай, когато е бил изгонен от час по йога. Въпреки широките му дрехи, размерът на пениса му станал забележим по време на една от асаните и участниците в заниманието решили, че той има ерекция.

Британецът се оплака и от трудностите при избора на правилните презервативи, тъй като когато използва малки, му се вие ​​свят. Освен това Бар казва, че веднъж е имал среща с момиче, което уж го харесвала. По време на срещата обаче се оказало, че новата позната всъщност искала да го включи в заснемането на порно за нейния акаунт в OnlyFans.

Въпреки трудностите той не възнамерява да се подлага на операция за намаляване на члена си. Тази процедура е доста скъпа - струва около 15 хиляди лири.

Освен това Бар признава, че все още не е срещнал постоянен партньор в живота. „Притеснявам се от мисълта: „Ами ако го намаля и след това срещна някой, който наистина би харесал големия размер?“, споделя съмненията си британецът.

Превод и редакция: БЛИЦ