Репортерите от ефирни медии отново направиха всичко, за да отразят по сензационен начин поредното кърваво убийство на самотно живеещ възрастен човек. Този път със своята 5-минутна слава се сдобиха съселяните на баба Иванка Кукова от пловдивското село  Дълбок извор, която загина от ръката на ромката Донка Петкова.
Както БЛИЦ първи съобщи, жестокото убийство е извършено вчера сутринта. Ромката поискала от 85-годишната старица пари, но тя й отказала. Последвал скандал между двете жени, и след като старицата се развикала, ромката изпаднала в паника и започнала да я души и я умъртвила.

Донка е направила пълни самопризнания, след като е била арестувана. Тя е лежала в затвора за кражби преди години.

Тази сутрин по bTV бе излъчен репортаж от селото. Въоръжена с микрофон, журналистка разпитваше близки и познати на жертвата, в стремежа си да предаде най-точно настроението в Дълбок извор след бруталното зверство.

Хората заставаха един след друг пред камерата и обясняваха каква жена е била баба Донка, какви са били отношенията й с убийцата и какво е провокирало последната да посегне на старицата. Своята версия сподели и човекът, открил убитата 85-годишна жена. Той набързо описа къде са открили старицата, но репортерката на bTV явно искаше още ексклузивни подробности. И попита любознателно в какво състояние е била открита жертвата. И получи неочакван отговор: „Състоянието й беше цялото в кръв”.