Скандалът с кандидата за президент Бисер Миланов - Петното, който се разразява в Русе, се разгаря с пълна сила. Както БЛИЦ съобщи Миланов се свърза с медията, за да алармира, че майката на бившето му гадже Йоанна се опитала да убие настоящата му приятелка. Медията ни се свърза и със самата Йоанна, за да разбере нейната гледна точна по случая. Ето какво разказа пред БЛИЦ момичето.
Измина доста време от 13.06.2016г., това е датата на която постъпих в МБАЛ "СВЕТА МАРИНА"ЕАД-ВАРНА с диагноза Fractura corpus mandibulae sinistra-Statut post operationem, в последствие от т.н. от много хора "инцидент" с Бисер Миланов. Бях решила да не коментирам случая, тъй като за мен това е доста лично и не мисля, че е правилно да става публично достояние, но наглостта на виновника, виновника който се опитва да се изкара жертва мина всякаква граница.

Г-н Миланов търсел справедливост... НЕ, човека който търси справедливост съм Аз! Чух доста коментари в тази връзка, един от които е, че нямам счупване на челюстта и всички терапевтични процедури са ми направени умишлено да злепоставят и вкарат в затвора Б.М., именно и за това прилагам снимка, на която ясно се вижда счупването на долната челюст.
Досъдебното производство към днешна дата е прекратено, тъй като г-н Миланов е кандидат за Президентски избори 2016. Това явно е и причината, след около два месеца спокойствие, така да го нарека, макар и в не добро здравословно състояние, отново да започне психическия тормоз спрямо мен, семейството ми и моите приятели.

Пред домът ми паркираха две коли, от които излязоха около 10 човека, според мен някои от тях не бяха и пълнолетни. Да, те правеха митинг, митинг пред частен имот, митинг за който твърдяха че имат разрешение, митинг проведен около 15:00ч., митинг придружен със силна музика от колите, сирени от мегафон и доста груби обиди и клевети, насочени главно към моето семейство, митинг, чиито организатор беше синът на Б.М - Виторио. ,митинг чието мото беше " ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА".

Истината е много проста, но ще излезе наяве след като бъде приключено досъдебното производство, но смея да кажа едно, ако Б.М. не си беше позволил да ме преследва и притеснява, не си беше позволил да се саморазправя, не си беше позволил цялата тази наглост, нямаше да се стигне до този "инцидент". Обвинявана съм в това, че искам да го вкарам в затвора и според неговите приятели съм предател.

Към тях мога да се обърна и да кажа единствено...Слабо ме интересува вашето мнение, не сте минали по моя път и не сте преживяли това, което съм преживяла аз, за да ме съдите. Чиста съм пред съвестта си, не съм излъгала и една дума от това което съм казала, а доколкото това дали искам да влезе в затвора... по дяволите, единственото нещо което искам е да водя един спокоен живот, в който мога да изляза без да се оглеждам, без да бъда преследвана по улиците и без целия този психически тормоз, който ми причиняват г-н кандидат президента и неговото обкръжение.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!