Кандидатът за президент Бисер Миланов, известен като Петното, бе замесен в пореден зловещ екшън, научи БЛИЦ. Хора на Миланов и самият той организирали протест пред автосервиз в Русе, а после и пред къщата на бившата му приятелка Йоанна Капранджиева. По думите на Миланов там майката на ексгаджето му извадила нож и заплашила живота на настоящата изгора на сина му. Ето какво разказа синът на русенеца в писмо до медията ни:
Проведохме протест пред станалия известен автосервиз в гр.Русе, във който на 13.06 бе обявено от всички медии за възникнал инцидент, при който баща ми Бисер Миланов, кандидат за президент, ударил бившата си приятелка, при което тя била откарана в болницата със счупено чене идва избити зъба. Вече 5-ти месец по късно след мое оплакване за престъпно бездействие от страна на прокуратурата и фалшивите обвинение спрямо мен и баща ми, се проведе проведе протест на истината.

Тъй като сервиза не беше отворен, както обикновено, явно с цел да се скрият и да избягат от истината, протестното шествие се пренесе пред домът на сем. Капранджиеви.

Там обаче, бягащи от истината явно, след мобилни комуникации със лица заемащи високи длъжности в задкулисието, и след около 20-30 минути най-после вуйната, която своевременно пристигна преди около 10-15 минути излезе с уж потърпевшата Йоанна и започнаха саморазправа. След което излезе и майката на Йоанна-Мироника Капранджиева и посегна към приятелката ми, в последствие видях, че в ръката си държи нож (вижте ножа на една от горните снимки)и забелязах дупката на плаката от ножа, който в последствие тя остави в къщата.

Други подробности не желая да разказвам по случая, за да не попречи това на следствието. Своевременно звъннах на 112, които от своя страна ми затвориха телефона и ми блокираха номера. На мястото пристигна патрул на 1-ВО РПУ Русе, но не взеха отношение по случая, въпреки молбите ми, за което също имаме записи и се наложи да отидем до 1ВО РПУ , за да внесем заявление от приятелката ми и обяснение по случая.

Изключително сме притеснени и не знаем какво се случва, защото всичките тези хора многократно отправяха закани за побой, изнасилване и убийство срещу семейството ми и приятелката ми. Моля за незабавни действия от страна на полиция и прокуратура, защото приятелката ми се намира в изключително тежко психологическо състояние и е силно притеснена за сигурността си.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!