За секса не е прието да се говори открито. Ако все пак някой прави това, то той се старае да избягва забранените теми, които съвсем не се одобряват от обществото. Но някои хора се решават все пак на отчаяната стъпка и разказват това, за което всички си мълчат.
Един от тях е фотографът Денни Гиттис. Той засне серия доста провокационни снимки, на които нюйоркските фетишисти позират у дома си. Проектът се нарича The Fetlife. Хората със слаби нерви да не гледат. 

"Нашата култура тепърва започва да приема сексуалността на личността извън пределите на традиционното разбиране за мъжа и жената"


"Проектът ми е естествен отговор на ограниченото разбиране на много сложната сексуална природа". 

"Бих искал да изляза извън рамките на нормата и да покажа хората, за които има не само черно-белите идеи, с които ни хранят всеки ден"Проститутката Тами е бисексуален, който обича да се облича като жена. 

"Всичките тези снимки на нюйоркски фетишисти са направени в техните домове. Някои от тях се наслаждават на анонимността и бунтарската култура на фетиша, докато други просто са самите себе си, радвайки се, че излизат от рамките на стандартния секс".
Източник: Danny Ghitis

Превод и редакция: БЛИЦ