Промяната на България започва на Еньовден 2016 г. Това предрекла петричката пророчица Ванга пред Маг Ивайло. Той припомни паметните думи на известната прорицателка на вчерашния Еньовден, когато в ранното утро силата на всичко, израсло от земята, е най-голяма. За празника Маг Ивайло събра на голямата поляна под Копитото десетки свои последователи и приятели, съобщи Епицентър.бг.
Облечен в светла тога, той обясни избора си така: "Мястото е уникално - тук под краката ни има такива минерали, които още са неизвестни за човешката раса. Съответно и енергията им е изключителна и могъща, всички тревички и цветенца - също. Планетите от Слънчевата система в този момент са подредени по много особен начин - така ще бъдат пак след 70 години. Надявам се дотогава да се е сбъднало пророчеството на леля Ванга - преди години тя ми каза, че промяната за България ще започне на Еньовден 2016 г." Докато духовната компания събираше полезни стръкове и билки, Маг Ивайло демонстрира изключителната си енергия, като си поигра с кацнали по цветята пеперуди и даже ги погали.

"Всичко тук е изключително и неповторимо - от нас зависи да повярваме, че и ние сме такива и да отворим вратите на нашите души за доброто. Светът се побърка, а атаките на сатаната не само че не спират, но стават и все по-могъщи. Ние трябва да решим кого да последваме - дявола, като му се отдадем срещу няколко милиона, или бога", обясни настоящата ситуация магът. "Запитвали ли сте се защо ни е толкова хубаво и приятно на места като това?

Защото сме извън периметъра на всичко, с което ни обработват низшите сили - излъчватели, предаватели, антени, негативни човешки чувства и мисли, които освен на този, който ги носи в себе си, влияят и на нас", каза Маг Ивайло. Набраните в този ден букети от цветя и билки помагат безотказно през цялата година. "Даже не е толкова важно да им вярвате, но щом ги потърсите за помощ, и вярата ще дойде", завърши Маг Ивайло.