Септември пристигна с първия звънец и много празници, но и с пазаруването за новата учебна година, последните ремонти и подготовката за по-хладните дни.

За да се насладим пълноценно на времето си, да спестим средства и бързо и лесно да открием всичко, от което се нуждаем, на помощ идва актуалната кампания на eMAG – Революция на цените.   

Само на клик разстояние или през мобилното приложение eMAG до 20 септември включително всеки желаещ може да се възползва от специално подбраните оферти в разнообразни категории – електроника, черна и бяла техника, стоки за дома, здраве и красота, хоби, мода и много други.

В интернет магазина ни очакват над 30 000 продукта на революционни цени, като специален фокус са и стоките за новата учебна година.

От раници, дрехи, обувки до мебели за стаята на учениците – съвременните родители избират удобен начин да набавят всичко нужно от дългия списък с покупки.

Революция на цените включва и различни предложения от Маркетплейс търговците на платформата за онлайн шопинг.

Ако намерите желания продукт, не се колебайте дълго, защото количествата може да са ограничени. А ето и някои от хитовите оферти.
 
-Новият телевизионен сезон може да започне у вас на телевизор LED Smart Samsung 50" 4K Ultra HD за 699 лв.;
-За работа, училище или забавление, лаптопът Lenovo Ideapad L340-15API се справя с множество задачи и отговаря на нуждите на цялото семейство – 799.99 лв.;
Кафеавтоматът DeLonghi Magnifica приготвя различни видове кафе само с натискането на един бутон, и то с опция за избор на интензитета на аромата – 599 лв.;
Пералнята SLIM Indesit е клас A+++ е полезен помощник за домакинството – 359 лв.
 
За учениците:
 
-Детски спортни обувки Champion от еко кожа за 35,99 лв.;
-Бюро Kring Malmo с рeгулируeмa височинa за 62,99 лв.;
-Ергономичен стол Kring Fit за 66,99 лв.;
-Специална селекция раници се предлага с ваучер за 40% отстъпка.
 
В рамките на кампанията всяка количка, в която продуктите, предлагани от eMAG, са за и над 499 лв., дава възможност те да се вземат на изплащане с 0% лихва за 12 месеца при одобрение от страна на финансовата институция**.
 
Революция на цените идва с добре познатите удобства на пазаруването от eMAG*: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на „Български пощи“ в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и отказ от договора до 30 дни за продукти, предлагани и с доставка от eMAG.
 
*Повечето от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци
** ** Продуктите се предлагат на посочените цени до изчерпване на наличните количества. Запознайте се с пълния правилник на кампанията на сайта и мобилното приложение.