Елпром Троян грабна златно отличие на Международния технически панаир в Пловдив. Предприятието получи медал за първо място, както и диплом за експоната "Дигитален интерфейс за контрол и защита SDM 30", представен на панаира.


Името на Елпром Троян е емблематично и символ на престиж и успех в машиностроенето. Разпознаваемо е навсякъде по света. Именно Елпром Троян са тези, които трябва да гледат напред, длъжни са, защото те са символ на машиностроенето в България. А и те са били винаги символ на това.


Елпром Троян продължават традицията, която започна преди 73 години от г-н Марин Стаевски, традиция, която е продължавана от няколко поколения инженери, вдъхновени да постигат висините на машиностроенето, за да може Елпром Троян да е гордостта на Троян и троянци, на България.

Елпром Троян представи визията си за бранша и в машиностроенето в следващите 100 години. Това се случи на 73-ия Международен технически панаир в Пловдив.

Това, което направи Елпром Троян е революция в машиностроенето и трасира бъдещето, което започва от днес. 

Това е мотото на Елпром Троян, зад което застана представяйки  ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ SMART LAB предназначена да достигне до всеки, който има високи изисквания към себе си и към крайните продукти, в които се вгражда всеки един електромотор. Това, което може да имата с Елпром Троян е безупречен електромотор, който ще ви позволява да знаете всичко с усещането, че сте до него във всеки един момент. 


Ние ви даваме всичко това още днес, с технологии от бъдещето. Днес ние сме горди да приемем най-високото отличие и оценка на 73-тия Международен технически панаир - Пловдив, ЗЛАТНИЯТ МЕДАЛ за иновации при производството на електромотори.