От началото на месец март Инвестбанк предлага на своите съществуващи и нови индивидуални клиенти разплащателни пакети „Инвест Оптима“ и „Инвест Оптима +“.

Пакетите „Инвест Оптима“ и „Инвест Оптима +“са специално разработени за физически лица, с цел да осигурят богат набор от най-търсените банкови продукти и услуги, които носят редица удобства в забързаното ежедневие. С тях клиентите не само получават банкова сметка, но и спестяват от личните си средства – само срещу 2,99 лв. или 5,99 лв. на месец, в зависимост от избора на пакет, те имат достъп до най-често използваните банкови услуги на преференциална цена, като например безплатно издаване на дебитна карта, неограничен брой вътрешно-банкови плащания през системата за интернет банкиране без такса, активно 24/7 онлайн банкиране, неограничен брой тегления на банкомат на банката без такса, безплатно ползване на услугата SMS известяване и много други. Плащането на битови сметки също се извършва без такса за транзакция за лица, регистрирани за услугата „Времето е пари“. Това са само част от услугите, от които могат да се възползват потребителите на пакетните програми на банката.

В стремежа си да предостави на своите клиенти поредното гъвкаво решение, Инвестбанк създаде пакетните програми за физически лица, за да улесни ежедневните им банкови услуги, като предлага продукт, който е адаптиран към личните им потребности и им спестява средства.