Вариантът LOCAL ви позволява да използвате наличната стока във вашия физически магазин като склад за онлайн магазина.

Това е идеално както за дистрибутори, така и за производители, които имат стока на склад, но не присъстват онлайн.

Екипът на NEXT BASKET създава вашия онлайн магазин, като складовата наличност се представя като група от продукти на уебсайта.

Най-важното е, че като собственик на физически магазин, нямате допълнителни разходи, освен да опаковате онлайн поръчките, да разпечатате товарителницата и да ги предадете на куриера.

Таксата за тази услуга е 10% от оборота, като получавате 85 безплатни услуги в областта на онлайн търговията. Това включва създаването на онлайн магазина, изпълнението на онлайн реклама, административни формалности и други.

За създаването на актуален онлайн магазин са необходими снимки и описания на продуктите, които могат да бъдат направени от екипа на NEXT BASKET. Освен това, задължителни са категории, подкатегории и филтри, предварително структурирани за всяка индустрия и тип стоки.

За да се осъществи връзката между онлайн и физически магазин, NEXT BASKET инсталира собствената си ERP система във вашия физически обект. Това отнема един ден и струва 500 лева за всеки терминал.

LOCAL е вариантът, който ви позволява да мигрирате от физически към дигитални продажби чрез готови и лесни за изпълнение стъпки.

Това решение не включва никакви допълнителни разходи за вашия бизнес, като вие трябва само да предавате онлайн поръчките на куриер всеки ден.

Разширете вашия бизнес с цялостна дигитализация на каталога

NEXT BASKET предлага уникален подход към дигитализацията на вашия каталог с необходимите услуги.

За да постигнете присъствие в онлайн пространството, са необходими няколко важни елемента. Те включват функциониращ електронен магазин, удобен начин за плащане и доставка, както и готовност за изпълнение на маркетингови и рекламни дейности.

Екипът на NEXT BASKET предлага иновативен 360-градусов бизнес модел, който централизира всички тези елементи, без нужда от множество агенции и подизпълнители.

Ако сте собственик на физически магазин, вие трябва само да поискате първоначална консултация, където ще бъдат определени вашите специфични нужди. В резултат, ще получите ясен план за реализация на целите ви, като всички придружаващи дейности ще бъдат извършени от екипа на платформата.

Този подход ви позволява да стартирате онлайн бизнес, без да се изискват специализирани технически познания или предишен опит в областта на онлайн търговията.

Разширете своите доставки до 28 държави в Европа

NEXT BASKET предоставя възможността за доставка до 28 държави в Европа чрез своята архитектура, която позволява отваряне на неограничен брой онлайн магазини на различни езици.

За да постигнете това, ние изграждаме един основен онлайн магазин, а функцията Мултистор осигурява автоматичен превод, мултиплициране и локализация за различните европейски пазари.

Това означава, че вече не е необходимо да продавате само през един физически обект с ограничено работно време. С NEXT BASKET вие можете да достигнете клиенти в цяла Европа 24/7. Това се осъществява чрез използването на съвременни софтуерни решения и подкрепата от нашите експерти-търговци, които ще ви водят през всеки етап от процеса.

Очаква се платформата да бъде стартирана в следващите месеци, и тогава ще видим как тя ще промени начина, по който бизнесите се развиват онлайн.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите започва през втората половина на юли 2023 г.