Месеци преди официалното си навлизане на пазара, платформата за онлайн магазини NEXT BASKET обяви, че ще довери своята маркетингова стратегия на маркетинговата агенция Noble Graphics.

Благодарение на микросървисната архитектура, сигурността, стотиците функционалности и вградените интеграции на NEXT BASKET, предприемачи от всякакъв мащаб ще имат достъп до цялостна платформа за електронна търговия, която отговаря на техните нужди. Нещо повече - пред бизнеса ще се отвори възможност за лесен дигитален старт както в България, така и в общо 28 европейски държави.

Ролята на Noble Graphics в това партньорство е да разработи маркетингова стратегия, която ще помогне на NEXT BASKET да достигне до глобалната си аудитория. Като носител на множество международни награди, екипът на Noble Graphics ще приложи експертизата си в областта на маркетинга и рекламата и ще бъде от съществено значение за извеждането на NEXT BASKET на преден план в глобалния пейзаж на онлайн търговията.

Това партньорство дава обещаващи перспективи за позиционирането на България на картата на иновациите в Европа - там, където се крие най-големият неизследван потенциал на родния бизнес.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук