Можете да си подарите красота и топлина преди Коледа срещу 300 лева. Толкова струват екскурзиите до някои от най-красивите празнични базари в Централна Европа. Записванията вече текат, пише в. "Телеграф".
Будапеща, Прага, Виена, както и Залцбург, Мюнхен, Нюрнберг блестят със своите празнични базари и са най-предпочитани дестинации преди Коледа.

Посещението на Будапеща ще ви струва 259 лева. В цената са включени 3 нощувки със закуски и 2 вечери, автобусен транспорт и туристическа програма.

Предвидено е и посещение на коледния базар на площад Вьорошмарти. Над 100 дървени къщички предлагат какви ли не занаяйтчийски изделия и вкусни специалитети. Може да се поглезите и с разнообразни екскурзии до близки исторически градове. Ако искате да обиколите  пък Виена, Братислава, Будапеща - офертите тръгват от 285 лева. Включени са 3 нощувки със закуски, автобус и водач.

Комбинацията "Будапеща, Виена, Прага и Дрезден" пък може да ви струва 355 лева. В Цената влизат транспорт с автобус, 3 нощувки и 3 закуски в Прага и 1 нощувка със закуска в Будапеща, както и водач от агенцията. Дрезден е особено красив по това време на годината.

469 лева излиза коледната феерия в Залцбург, Мюнхен, Нюрнберг и Прага. 3 нощувки със закуски, автобус, водач се покриват от тази сума.