Иновациите в технологията отварят нови врати за различни видове бизнеси, които желаят да се включат в електронната търговия. NEXT BASKET е платформата, която предлага персонализирани решения за две основни категории бизнес: тези, които вече имат физически търговски обекти или производство и тези, които се посвещават на онлайн предприемачество от самото начало.

NEXT BASKET е ключов инструмент за тези, които искат да интегрират своята физическа търговия в онлайн пространството. По същия начин, тя е катализатор за новите предприемачи, като им помага да преминат през всички начални стъпки - от създаването на компания, до разработване на бранд, лого и стратегии за дигитален маркетинг и продажби.

Партньорите на NEXT BASKET имат гъвкавостта да избират как да се възползват от платформата. Едната опция е самостоятелно управление на онлайн магазина, а алтернативата включва предаване на дигиталното и търговско развитие в ръцете на специалистите в NEXT BASKET.

Независимо от избора, NEXT BASKET се фокусира върху предоставянето на бърз и ефикасен старт в електронната търговия. Този подход е особено ценен за брандове, които търсят разширение на пазара, както и за стартъп компании, които работят с ограничени ресурси.

NEXT BASKET е вашият партньор в онлайн пространството, като предлага гъвкавост и интегрирани решения, които могат да трансформират начина, по който бизнесите навлизат в дигиталната търговия.

72 часа до старта на вашия онлайн магазин

С NEXT BASKET, разработката и лансирането на онлайн магазин става реалност за едва 72 часа. Иновативните софтуерни решения и разнообразието от дизайнерски теми са двигателите, които улесняват този процес.

Всичко необходимо от страна на предприемача, е да предостави готов продуктов каталог със снимки и описания, както и да има подготвена правната документация за сайта. Ако тези ресурси не са налични, екипът на NEXT BASKET е тук, за да помогне със своята богата селекция от над 125 платени и безплатни услуги, които обхващат всички аспекти на дигитализацията.

Персонален асистент и професионални бизнес консултации

NEXT BASKET съзнава динамиката в света на електронната търговия и разбира, че за предприемачите е трудно да следят всички промени, без да направят значителни инвестиции във време и човешки ресурси.

Това е причината, поради която платформата предлага възможността за работа с персонален асистент. Този асистент е подготвен да отговаря на всички организационни, технически и стратегически въпроси, свързани с управлението на онлайн магазина.

Допълнително, NEXT BASKET предоставя професионални консултации в областта на продуктова и ценова политика, счетоводно планиране, пазарно позициониране и бранд стратегии, което означава, че предприемачите получават не само технологичните инструменти, но и знанията за това как да ги използват ефективно.

Пътят към интелигентно бизнес развитие с 125 услуги

NEXT BASKET се отличава с уникална комбинация от услуги, които не могат да бъдат намерени при други платформи. Тя предлага не само онлайн магазин, но също така и интегрирана ERP система със складов софтуер, както и широка гама от услуги за електронния бизнес.

Тази комбинация дава възможност за разработване на модела „бизнес без служители“, където предприемачите могат да адаптират своите нужди динамично и да разчитат на подходящ екип, готов да отговори на тях.

NEXT BASKET разполага с екосистема, включваща над 125+ платени и безплатни услуги:

  • Маркетинг и реклама в социалните мрежи
  • Професионална SEO оптимизация
  • Фото заснемане и описание на продукти
  • Създаване и поддръжка на бизнес блог
  • Правни и счетоводни услуги
  • Дизайнерски услуги
  • Програмиране на допълнителни функционалности и др.

С тази екосистема, NEXT BASKET представя ново решение в областта на електронната търговия, където предприемачите могат да разширят своя бизнес без ограничения, без необходимостта от голям екип, големи инвестиции или специализирани технически умения.

В крайна сметка, успехът в онлайн продажбите е сигурен, благодарение на решението, което събира всички необходими елементи на едно място.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук