Огромният успех на IMPT напомня малко на инвеститора за токенът TAMA на Tamadoge. По-рано тази година мийм монетата достигна обем на търговия, надхвърлящ $57 млн., само седмица след като беше пусната на OKX. Може ли IMPT да достигне същите суми?

Дни преди края на грандиозната предварителна продажба, от Impact Project обявиха, че са сключили внушителен брой партньорства с някои световни марки, а споменаваната цифра надхвърля 25 000. 

Ако все още не сте успели да закупите IMPT токени, то все пак не е прекалено късно. Такива могат да бъдат намерени на платформата IMPT.io за скромната сума от $0.023 при минумум 10 закупени токена.

Остават само 3 дни, за да закупите на евтина цена за предварителна продажба

Новият крипто токен за компенсиране на въглеродните емисии IMPT ще приключи предсрочно своята предварителна продажба на фона на зашеметяващия й успех. Предварителната продажба ще приключи официално в неделя, 11 декември.  

IMPT ще бъде регистриран на борсите на 14 декември. Първа ще бъде Uniswap, децентрализирана борса (DEX). Пускането на DEX ще бъде последвано от пускане на централизираните борси LBank и Changelly Pro. 

Едно от нещата, които правят IMPT сигурен залог, е, че тя е част от блокчейна на Етериум. Той е ERC-20 токен, точно както най-добрите алткойни на пазара в момента.

Бъдете част от програмата за лоялност към планетата Земя

Тези, които все още не са закупили своите IMPT токени, все още могат да ги получат от платформата на предварителната продажба. Просто трябва да свържете портфейл (MetaMask или Trust Wallet) и да закупите токени с ETH или USDT. Можете да закупите Ethereum директно от IMPT.io с кредитна или дебитна карта и да закупите желаните токени. 

Досега имаше два етапа на предварителна продажба на IMPT. На първия цената на токените беше $0,018, а на втория, текущ, предпродажба цената се повиши до $0,023. Това със сигурност ще бъде най-ниската възможна цена за покупка. А специалистите смятат, че цените ще скочат, когато токените бъдат регистрирани на посочените борси. 

Очаква се цената да остане стабилна поради уникалността на токена. Неговата мисия в областта на компенсирането на въглеродни емисии и водещата му тема ESG - екология, социална сфера и управление, биха се харесали на много непредубедени инвеститори.

 

Как и кога инвеститорите могат да получат своите IMPT токени

Зелени инвеститори се втурнаха към платформата IMPT.io, за да купуват евтини токени. По този начин платформата продаде токени на стойност над $15 млн., което гарантира непрекъснатото подобряване на проекта. Инвеститорите ще могат да получат своите токени на TGE на 12 декември, понеделник. 

Те ще могат да ги получат, като свържат портфейла, който са използвали за закупуване на токените IMPT от уебсайта. Свържете своя MetaMask или Trust Wallet и токените ще се появят в него.

Amazon се присъединява към хиляди търговци на дребно в програмата за партньорско пазаруване IMPT.io

За IMPT беше приоритет да изгради силни партньорства с някои големи марки. Така те създадоха програма за партньорско пазаруване, която ще даде на потребителите възможност да купуват въглеродни кредити и да намалят своя отпечатък. 

Към тази програма се присъединиха големи търговци на дребно. Най-забележителното име е гигантът в електронната търговия Amazon, заедно с технологичните великани Samsung и Microsoft, както и други популярни марки като Tripadvisor, Dyson, AEG, Bloomingdales, Macy's, Dominos и Lego.

Когато пазарувате от уеб джаджата на IMPT или от мобилното приложение, магазинът, от който пазарувате, ще дари част от сумата на покупката за избран екопроект.

Управление на въглеродно компенсиране и въглеродни кредити по лесен начин и в голям мащаб

Impact Project ще предостави на всички видове потребители най-добрия начин да повлияят на изменението на климата и на своя въглероден отпечатък. Един от инструментите за това е първата глобална система за оценяване, която ще позволи на потребителите да покажат своите резултати от компенсирането на въглеродните емисии. 

Тази платформа ще осигури пазар, на който нейните потребители - физически лица и компании, ще могат да изгарят своите въглеродни кредити в блокчейн. Това не включва физическо изгаряне, а всъщност означава, че токенът ще бъде изпратен на адрес, който ще го извади от обращение. В замяна на това потребителите ще получат колекционерски NFT от някои популярни художници.  

Все пак, ако искате да запазите кредита, можете да го инвестирате или да го търгувате на пазара на IMPT. 

Лесна идентификация

IMPT също така позволява на потребителите да проследяват произхода на своите въглеродни кредити. Чрез използването на блокчейн технология Impact Project има за цел да осигури прозрачност на собствеността на своите потребители. По този начин той ще сложи край на объркването, измамите и мошеничествата, които все още са често срещан проблем на пазара за търговия с въглеродни емисии. Така ще се сложи край на двойните продажби и преброяването на въглеродните кредити, тъй като те ще бъдат защитени от НФТ.

Заключение

Все още ли смятате, че IMPT няма да има особена стойност на пазара? Токенът има всичко, от което се нуждае един успешен крипто проект – кауза, припознавана от милиони, партньорства с водещи брандове и план как да постигне водещата си цел. 

Почти не остана време, за това по-добре побързайте. За да закупите IMPT трябва да свържете портфейла си към платформата IMPT.io и да закупите желания от Вас брой токени с ETH или USDT. 

Цената на токена все още е $0.023, но се очаква да скочи в небесата след листването на пазара, точно по примера на TAMA. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук