Нашумелият наскоро проект IMPT разчита на своята оригиналност относно комбинирането на блокчейн със социални, обществени и световни проблеми. Предварителната продажба на токена е към своя край, а към момента на писане на статията, екипът е акумулирал над $14 млн. в инвестиции.

Крипто света стана много разнообразен през последните няколко години, като мнозина проекти навлязоха и се настаниха трайно сред топ 100 по пазарна капитализация. IMPT също има за цел да достигне нови висоти и да се превърне в най-добрият проект с подобна идея на пазара. 

През тази година станахме свидетели на многобройни продукти в крипто света, като немалка част от тях се оказаха без никаква стойност. Именно от това може да се възползва IMPT, като умело представи на своята аудиторията новаторския си подход на развитие.   

 

12-ти Декември - Ново начало за IMPT 

След няколко седмици на предварителна продажба и щателна подготовка, IMPT е готов да навлезе в крипто света. Компанията съобщи, че притежателите на IMPT токена могат да го изискат на 12-ти декември. 

За целта, инвеститорите трябва да свържат крипто портфейла си, с когото са закупили токена и по този начин да го получат. 

 

14-ти Декември - Трейдинг на три различни платформи 

Екипът зад проекта несъмнено разполага с много опит и подходящ нюх за бизнес, което може да проследи посредством процеса на развитие към момента. Събраният капитал в размер на около $15 млн. подпомогна плавното и безпроблемно включване в крипто света. 

В допълнение на това, IMPT успя да изгради едно солидна и голяма общност от хора и инвеститори, интересуващи се от нови и различни проекти. Това със сигурност бе ключово за тяхното спокойствие и направата на един лесен за следване план. 

 

 

 

Проектът стигна до етапа на официалното си пускане на пазара. Uniswap ще бъде първата децентрализирана крипто борса, която ще изложи IMPT токена на платформата си. Всеки с достъп до Uniswap ще има възможността да се сдобие или да се раздели с токена на 14-ти декември, когато ще бъде първият истински тест за всеки, стоящ зад IMPT. 

Проектът неминуемо е помислил и за по-дългосрочното си бъдеще, подписвайки договори с централизирани платформи като LBank и Changelly Pro. Очаква се те да публикуват токена за търгуване няколко седмици след хода от Uniswap. 

Сега е моментът за инвестиране в проекта

Цената за един IMPT токен в първия етап на първоначалната продажба беше нищожните $0.018. Въпреки че в момента всеки инвеститор може да бъде част от проекта, закупувайки актива срещу едва $0.023, много крипто ентусиасти са скептично настроени предвид покачването на цената. 

 

 

 

Мнозина смятат, че вече са изпуснали правилният момент за влизане в проекта, тъй като не са съумяли да станат част от всички още по време на първата предварителна продажба. Все пак още се намираме в етапа преди пускането им на пазара, което е именно моментът, когато цената на стойностните проекти може да нарасне многократно. 

 

Официално верифициран от Coinsniper, информацията и историята на екипа зад проекта е лесно достъпна за всеки, който се интересува от това. Допълнителен стимул за всеки инвеститор би представлявала мисията на IMPT, която е да намали въглеродните емисии в световен мащаб и да създаде една общност от хора, интересуващи се от едно по-зелено и здравословно бъдеще.    

IMPT в партньорства с технологически и бизнес гиганти из цял свят

IMPT се цели към това да има 10,000 търговски дружества, с които да си партнира по време на първите си дни на пазара. 

 

Въпреки че тази цифра изглежда астрономическа, екипът смята, че е постижима, тъй като към момента те са си осигурили услугите на компании гиганти като Amazon, Microsoft и Samsung. В допълнение на това, проектът води преговори със световноизвестни марки като Domino’s, Macy’s, Bloomingdales и LEGO. 

 

Афилиейт шопинг програмата на IMPT се цели към това да се намалят въглеродните емисии в глобален мащаб. 

 

Проектът ще разполага с мобилна апликация, чрез която компанията, откъдето е направена дадената покупка, ще дарява част от сумата на някой проверен “зелен” проект. Това неминуемо ще допринесе за едно по-чисто и безвредно бъдеще, където климатичните проблеми няма да играят толкова сериозна роля. 

 

В допълнение на това, IMPT ще въведе нова глобална система за точкуване, която допълнително да мотивира притежателите на токени да се борят за подобряване на цялостния климат на планетата. По този начин компаниите също ще могат да се съревновават една с друга, което ще им даде стимул да обърнат още по-голямо внимание на зараждащия се проблем. 

Влиянието на IMPT върху борбата ни с климатичните промени

IMPT се фокусира изцяло върху популяризирането на един основен, бъдещ проблем, касаещ цялото човечество. Все пак, климатичните аномалии попадат сред главните проблеми на човека в днешно време, независимо в коя част на света се намира. 

 

Проблемът е обширен, като са необходими промени на различни нива, а IMPT смята да се заеме с популяризирането му в крипто средите. Макар че първоначалната идея на блокчейна е коренно различна, проектът може все пак да се възползва от възможностите, които предлага този децентрализиран свят.

 

 

Стремежът към една въглеродно неутрална икономика неминуемо се издига в приоритетите на средностатистическия човек на планетата, тъй като ежедневно с нашите действия вредим на околната среда. Транспортът, енергетиката, както и други сектори на едно общество са сред основните източници на тези неблагоприятни глобални емисии, с които се опитва IMPT да се бори.

 

В случая, IMPT ще даде възможност на притежателите на токена да се разделят с него, като в замяна ще получат NFT. По този начин те ще се издигнат в класацията с редуцирани въглеродни емисии. 

Потенциално бъдеще на стойност от $30 млрд. в ESG (екологично, социално и корпоративно управление)

Първоначалните сделки на развиващи се проекти са сред най-основните показатели, когато става въпрос за бъдещето и потенциала им. Към момента, IMPT си е осигурил единични партньорства с големи компании като Amazon, Gamestop и Macy’s. 

В допълнение на това, проектът умело се е фокурисирал в климатичните среди, тъй като се очаква активите на ESG (екологично, социално и корпоративно управление) да се равняват на около $30 млрд. Именно това би оказало положителен ефект върху IMPT, поради факта, че те са пряко свързани с ESG. 

Заключение 

Партниращ си с мнозина световноизвестни корпорации като Amazon, Microsoft, Samsung и LEGO, IMPT несъмнено привлича все повече интерес към себе си. Проектът е в последната фаза на предварителната си продажба, а това собственоръчно ще вдигне стойността на токена, което е прекрасна новина за всеки инвеститор в IMPT. Фокусът на екипа върху борбата с климатичните промени допълнително предразполага за много голям интерес в първите седмици след официалното пускане на някоя от гореизброените крипто борси. Само времето ще покаже дали подобна инвестиция си е заслужавала, но все пак, потенциалът е сравнително висок, което би трябвало да помогне на IMPT с първоначалното им развитие. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук