Временно прекъсване на електрозахранването ще има от днес до 18 юли в общините, обслужвани от ЧЕЗ Разпределение България.
Причината за това е изнасянето на електротабла извън границата на собственост, ремонти на съоръжения и реконструкции на електропроводи, съобщиха от компанията.
От 9.30 ч. днес до 16.30 ч. петък проблеми с тока ще има в село Волуяк , гр. Нови Искър, кв. Курило, гр. Банкя и столичните квартали Люлин - 2, Люлин – 4 и Люлин – 5.

От утре до петък временно прекъсване на електрозахранването ще има в жк."Младост"1 в София. Проблеми с тока ще имат утре и живеещи на ул.”Тимок”, ул.”Дунав” и ул. “Г. С. Раковски”.
В благоевградските села Горно Церово и Попова глава, ЧЕЗ ще прави реконструкции от 9.00 ч. до 16.00 ч. утре. За 16 юли е планира ремонт на съоръжения в селата Делвино и Марулево.
От утре до петък ще има временно прекъсване на електрозахранването и в Банско. В Белица проблеми с тока може да има на 15 юли, а на 16 юли – в Монтана и в Разлог.
В район Гоце Делчев днес затруднения ще изпитват жителите на с. Рибново, утре на селата Крушево, Дряново, на 16 юли– с. Огняново, на 17 юли – с. Ваклиново, а на 18 юли – с. Вълкосел.
ЧЕЗ планира ремонти утре в Перник и в селата Кралев дол и Горно Драгичево. Временно прекъсване на електрозахранването в Перник, Радомир и Брезник ще има от утре до края на седмицата.
В трънските села Главановци, Насалевци и Рани луг ЧЕЗ прави ремонти днес, а утре - в село Слишовци. В Костинброд ще има проблеми днес и утре. Планираните дейности на ЧЕЗ в Драгоман са за 14 юли и 17 юли. Ботевград също може да остане без ток временно от днес до четвъртък. Утре това заплашва Етрополе и Правец. Зимният курорт Баровец също може да остане на тъмно от днес до петък, а Самоков – утре. От утре до четвъртък ще има ремонти в Кнежа, а от днес започват те в Левски, Троян и Берковица. /БЛИЦ