Сузанита си направи поредното подобрение, което вече обаче едва ли изненадва толкова феновете й, който свикнала с манията й да се тунингова.

Скандалната певица и дъщеря на Орхан Мурад вече се хвали с усмивката си, защото има чисто нови зъби - ослепително бели, досущ като на ексфутболиста Благой Георгиев.
 

18-годишната певица шокира по време на участие в столичен клуб в събота вечер. Нейните фенове веднага забелязаха абсолютно различната й усмивка и физиономия, най-вече новите зъбни импланти.
 
Дълго време тийнсензацията е мечтала да си сложи новото чене. За това тя събирала сумата старателно, преди да се подложи на интервенцията. Пловдивчанката никак не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни. Тя се доверила за процедурата с нови зъбни импланти на популярния дентален специалист доктор Евгений Миронов.
 
Преди години футболистът Благой Георгиев беше първият, който се появи с толкова перфектно чене. Тогава той призна, че е дал 20 хиляди евро за процедурата в Русия. В момента у нас цената за пълна подмяна на фасадата е наполовина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)


Освен с новата си усмивка Сузанита бе забелязана и с нов мъж до себе си. Тя хвърли в размисъл почитателите си дали отново не е влюбена. Младата изпълнителка сама показа снимка с момче на име Кристиан, с което си пият заедно питието. „Обожавам те", споделя загадъчно тя. Близки до Сузи твърдят, че от доста време тя няма гадже и в момента не желае да се обвързва сериозно.
 
Припомняме, че Сузанита е образец на тунинга. Още 14-годишна тя се пусна разголена и показваше средни пръсти в свой клип. След това започна постепенно да татуира цялото си тяло. Сложи си силиконови гърди в Турция. Изряза си носа. Оправи си скулите. Наду джуките с хиалурон.