Младата певица Сузанита набра популярност със скандалите, в които се забъркваше едва на 15 години, но и те вече не са интересни на аудиторията. Кариерата на тийнейджърката напълно залезе – нови песни  няма, няма и каквито и да било участия, а медиите сякаш бързо забравиха, че тя изобщо е съществувала, пише plovdiv24.bg.

Заради финансовата криза щерката на Орхан Мурад е принудена да разпродава дрехите си. Тя предлага тоалетите си – кичозни облекла, които надали някое момиче би носило, за по 20-30 лв.

В апогея на своята слава невръстната певица привлече завиден интерес и не можеше да се оплаче от липса на участия, но всички средства, които задели по това време, тя инвестира предимно във външия си вид. Сузанита си наблъска лицето и устните с филъри, а веднага щом стана пълнолетна, си сложи и силиконови импланти в бюста.

Равносметката е, че девойката е останала без пукнат лев и се налага да си разчиства гардероба, за да върже двата края. Тя е превърнала инстаграм профила си в своеобразен онлайн оказион, а последният артикул, с който е решила да се раздели, е потресаваща лъскава пола с пайети, сякаш изровен от раклата на Луна в средата на 90-те години на миналия век. За нея Сузанита иска 27 лева.

Финансовите проблеми на семейство Мурад не са тайна за никога. Именно те в крайна сметка доведоха до раздялата на Орхан и съпругата му Шенай. Бившите съпрузи обявиха края на брака си преди три месеца.

"Решихме го заедно. Разводът е по взаимно съгласие! Смятаме, че така е най-добре и за двама ни!", сподели майката на Сузанита.

Пишман певицата заяви, че подкрепя родителите си в тяхното решение и не им се бърка. Те също отдавна са вдигнали ръце от нея и поне от няколко години са я оставили на произвола на съдбата, вместо да упражнят твърда ръка и да я вкарат в правия път.

Тя е наблъскала не само устните, но и бузите си с филъри, а докторът, който ги е поставял, може да си скъса дипломата. Като добавим и системната употреба на наркотици, алкохол и цигари, за които сама призна в мелодраматично интервю, девойката съвсем е заприличала на очукан от пороци травестит.

Освен че в лицето е като ужилена от пчели, Сузанита е нашарила и  80% от тялото си с различни татуировки

Миналата година дъщерята на Орхан Мурад призна, че има проблем със забранените субстанции и даже уж лежала известно време в клиника, за да се бори със зависимостите. Не е сигурно обаче дали е спряла с наркотиците, ако съдим по поведението й.

Вместо да ходи на училище като връстниците си, Сузанита заряза образованието и се посвети на нощния живот в най-разрушителните му форми, пише Хотарена. За съжаление, кариерата й претърпя крах и певицата не успя да изкара друг хит след дебютното си парче "Луцифер и Буда". Певицата казва, че е продължила образованието си като частна ученичка, но според запознати напълно е зарязала уроците.

Що се отнася до отношенията й с противоположния пол, тийнейджърката върти гаджета още от 13-годишна. С бившия й приятел Александър се разделиха драматично и  според близките й тя трудно приела разлъката. Сега обаче има друга "сериозна" връзка. Баща й Орхан твърди, че одобрява момчето, въпреки че е доста по-възрастно от дъщеря му.

"Много се разбират и се обичат", казва изпълнителят на хита "Хиляди слънца", който очевидно е от най-либералните родители и винаги е подкрепял тръгналата по лоши друмища девойка.