Преди няколко дни Сузанита спретна поредната си скандална проява. Този път потърпевш се оказа не кой да е, а собственият й баща Орхан Мурад, който със сигурност е останал потресен в първия момент, пише show.blitz.bg

Тунингованата тийнейджърка, която не спира да прави секс провокации в профила си в социалните мрежи, написа следното: "Бащи, не се притеснявайте, ако дъщерите ви растат без вас, те ще ви търсят. И ще ви намерят във всеки мъж, който не ги обича и си тръгва. Защото напомня за ТАТИ."

Думите й очаквано предизвикаха бурни реакции и всички се запитаха в какви отношения са баща и дъщеря към днешна дата. Наскоро пред столичен ежедневник Орхан Мурад заяви, че е в добри отношения с щерка си и между двамата няма никаква омраза. Дали и доколко е действително така обаче, само времето ще покаже... както и постовете на Сузанита.

Припомняме, че преди няколко месеца родителите на младата певица се разведоха след 19-годишен брак, а както знаем - Сузанита е доста близка с майка си Шенай и като нищо заради това да е променила отношението си към баща си.