Напоследък по софийските улици може да бъде забелязан един мощен автомобил, който приковава интерес и задържа за дълго погледа на всеки, който го зърне. 


Лъскавото чудовище е Lamborghini Huracan 610-4, а цената му e около половин милион лева.


Често автомобилът става герой в социалните мрежи къде заради отличителните си качества, къде заради шофьорът си. 

БЛИЦ се свърза със собственика на автомобила Михаил Янков, за да разкаже повече за него.- От кога имате автомобила и това ли е мечтаната кола за Вас?

- От няколко години и не това ми е мечтаната кола, нея си я имам.

- Трудно ли се поддържа такава машина и кое е най-важното?

- Не е особено трудно стига да я поддържаш в официален сервиз и да изключиш всякаква идея за "побългаряване". Най-важното е да ти е пределно ясно, още преди да си купил колата, че това е една тежка финансова грешка.- Зеленият цвят не е най-често срещаният избор за кола, вас какво ви накара да го предпочетете?

- Накара ме да го предпочета, тъй като с този цвят е излязла от завода, и най вече фактът, че не мога да намеря толкова хубав розов цвят, за да я пребоядисам.

- В Китай има суеверие, че 4-та носи нещастие, тъй като йероглифът за числото е сходен с този за "смърт", вие случайно ли избрахте този номер, или има някаква символика зад него?

- Не ме интересува в Китай какво мислят по въпроса, всички ще умрем. На някой китаец ако му е тегаво, да си чете надписа, колкото си иска. А и на мен си ми харесват четворките.


- Доста често се появявате в социалните мрежи, като понякога ви залива и хейтърска вълна, това дразни ли ви?

Не ме дразни, напротив - забавлява ме. Харесва ми да дразня някакви човечета, които си мислят, че някой им е длъжен за нещо. Вместо да седят и да "хранят" някого в интернет, могат да помислят как да изкарват пари. 

Докато мечтата им е да лижат четирибуквието на някой като мен, защото дава повече пари, отколкото те знаят, че си струват, така и ще си останат - вечно с дирника в устата, а той ще продължава да им горчи на вкус.

Поне в интернет могат да го раздават нинджи, батмани, Че Гевара, батки и прочие анимационни герои.