Футболистите на Левски Юсеф Рабех и Раши Тиберканин нападнаха и биха таксиджия, че ги засякъл, видяха няколко свидетеля пред малкото НДК, между които и синята легенда Даниел Боримиров. Инцидентът стана към 22,15 часа снощи.
Ченгетата веднага били информирани за въргала и натръшкали биячите на земята, без изобщо да се досещат, че си имат работа с играчи на Левски. Въпреки че органите на реда са си свършил перфектно работата, от МВР не знаеха повече подробности за случая, като заявиха, че СДП се е занимавала с екшъна.
Таксиджията е откаран в Пирогов с тежки наранявания в областта на главата, като изобщо не може да разбере защо е нападнат.
След инцидента никой от Левски не взе позиция за хулиганските прояви на футболистите, а те самите реагираха с подигравателни жестове към медиите, като с насмешка заявиха, че не говорят български и питаха представителите на журналистическата гилдия дали знаят арабски.
Даниел Боримиров, който гледал сеира отстрани, също не пожела да говори, като дори не обясни какво е предизвикало гнева на чуждестранните футболисти.
Вероятно напрежението от слабите мачове на отбора напоследък е избило на пътя, като невинна жертва се е оказал бакшиша, който след нанесените му кютеци обясняваше, че нито ги знае тези, нито се интересува от футбол. Като по чудо този път не са се намесили и други таксиметрови шофьори. /БЛИЦ