Див екшън се е разиграл тази вечер в София, научи БЛИЦ от очевидци, изпратили на редакционната ни поща снимки от инцидента.
По думите на свидетели, нагъл мъж е предизвикал няколко леки катастрофи. Будни граждани, които са станали свидетели на ПТП-тата, са започнали да го гонят.

Първо в БЛИЦ! Пиян таксиджия се вряза в бус в столицата (СНИМКИ) 

В уплаха си шофьорът е зарязал колата си. 

Инцидентът се разиграва в столичния квартал "Красно село", в близост до блок 214. Любопитното е, че нарушителят е оставил колата си в лявото пътно платно, което допълнително е затруднило движението. Съдът реши съдбата на бакшиша без книжка, помлял 9 коли в София след гонка с полицията (СНИМКИ) 
Шофьорът така бързо се изстрелял от колата, че дори оставил всички документи във возилото.

Пияният бакшиш от "Надежда", отказал дрегер, нямал книжка, но имал глоби за 6000 лева и си джиткал, докато насмете бус и още 8 коли (СНИМКИ/ВИДЕО) 

Свидетелят ни разказва, че в момента се изчаква колата да бъде прибрана от паяк, като междувременно е била преместена в дясното пътно платно.

Това е поредният случай на безотговорно поведение напътя в столицата. Наскоро Иво Нацев на 19 юли в столичния квартал "Надежда" с такси помете 11 коли. Оказа се, че Нацев не е таксиметров шофьор, а злощастното такси било на дъщеря му. Той трябвало да закара колата на ремонт, защото била повредена. Нацев заяви пред съда в опит да се оправдае, че е "спукал гума" и това е довело до инцидента. "Какво да направя, случва се", вдигна рамене от съдебната скамейка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!  

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света