25-годишен мъж от Айтос загина при адско меле на пътя край бургаския кв. "Втерен". След зверския удар мъжът изхвърчал от колата си „Хюндай Акцент” и е прегазен от камион.
Гледката на мястото е ужасяваща, като трупът все още е под превозното средство. На мястото има и пожарна, съобщава "Флагман". 

Младият шофьор опитал да изпреварва, но при прибиране в собственото си платно, загубва управление над автомобила и излизайки встрани, се блъска самостоятелно в крайпътно дърво. От удара 25-годишният мъж изхвърча от купето на автомобила си и падайки на пътното платно е прегазен от изпреварения товарен автомобил. Въпреки, че водачът му е направил всичко възможно да спре „МАН”-а, 25 годишният айтозлия загинал.Към момента движението в пътната отсечка, където е осъществен тежкият инцидент, е частично затруднено, като пътния трафик се регулира от служители на сектор „Пътна полиция”.

Загиналият е от Айотс, казва се Велизар. Мъжът пътувал по корабите и през по-голямата част от годината отсъствал от дома си.Велизар се прибрал преди около седмица от дълъг рейс, за да отпразнува раждането на първата си рожба. Днес трябвало да отиде до Бургас, за да попълни някакви документи и после бързал да се прибере при семейството си, когато не успял да прецени добре момента на изпреварване и се забил в крайпътно дърво.
Младият мъж вероятно е шофирал без колан своя „Хюндай Акцент”, защото изхвърчал от колата и завършил под гумите на камиона, който опитал да изпревари. 


 
На мястото на катастрофата има близки на Велизар. Хората ридаят неутешимо над размазания труп на айтозлията, който стои доста време между огромните колела на камиона.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ