29-годишната Луз Дари Силва от Баранкабермеха, Колумбия, повери тялото си в ръцете на пластични хирурзи и почина. Блондинката реши, че формите й изискват корекция.

Младата жена претърпяла лазерна липосукция, за да премахне мазнините от корема, бедрата и гърба си. Операцията включвала също повдигане на дупето и създаване на заветните кубчета за преса. За интервенцията Луз платила 4 милиона колумбийски песо (около 2 хиляди лева), пише Mirror.
 Жената се върнала у дома безпроблемно, но още на следващия ден почувствала неразположение. Появила се диария, а кръвното й паднало. Луз влязла в болницата и според сестрата на блондинката кожата й започнала да почернява. Лекарите се борили за живота на пациентката три дни, но не могли да я спасят.
 Резултатите от аутопсията все още са неизвестни, но лекарите смятат, че бактерии, способни да причинят смърт, вероятни са навлезли в организма на Луз. Представители на клиниката, където жената е претърпяла операцията, заявиха, че са започнали вътрешно разследване.

Бразилката има две малки деца и съпруг, когото искаше да зарадва със стройна фигура.

Превод: БЛИЦ