22-годишен мъж наби съседката си по погрешка, съобщиха от полицията в Благоеврад. Случката се разиграла навръх женския празник 8 март пред дома на възрастния Димитър Тамбрев на ул. “Предел” в Разлог, пише “24 часа”.
83-годишният дядо, както си седял у дома, видял през прозореца в тъмнината човешки силует. Сторило му се, че някой чука на прозореца. Наплашен от непрестанните набези на крадците, старецът грабнал телефона и се обадил на внука си, който живеел на долния етаж. Обяснил, че пред портата му има мургава жена, която дебне и всеки момент ще задигне нещо от двора на къщата.

Внукът, който носи името на дядо си, веднага се отзовал и хукнал навън. Пред портата заварил да минава жена, облечена в кожух и качулка на главата. Без да се увери коя е пешеходката, младежът я нападнал в гръб с юмруци. Повалил я на земята и започнал да я рита. Уплашена, 30-годишната Катя П. се разпищяла за помощ. Едва когато я пребил, Димитър-младши разбрал, че това не е никаква крадла, а съседката му, която живее през две къщи, но вече било късно. Пострадалата е закарана в болница с хематом на лицето, охлузване на лакътя, счупен зъб и сериозно стресирана. /БЛИЦ