В Бирмингам, в американския щат Алабама, след инцидент със стрелба по всъдеход, в машината е намерено спящо дете.

Момичето на възраст около 4 години спяло и за щастие не пострадало. След това тя била откарана в службите за закрила на детето. Както съобщава местното издание AL.com, бебето се е намирало в джипа няколко часа, преди да бъде намерено.

Според полицейския сержант Род Молдин, когато пристигнали, те открили Ford Explorer с няколко дупки от куршуми. В салона на колата е открита кръв. Всъдеходът е огледан и сниман, но служителите на реда не видели и не чули никого вътре.

След това колата е изтеглена за техническа експертиза. Няколко часа по-късно техник се обадил в полицията и казал, че в задната част на колата се намира дете. Момичето било под голяма купчина дрехи. Детето спяло спокойно.

Предварителното разследване разкрило, че майката на детето и нейното гадже са участвали в стрелбата. Полицията смята, че между тях е станала престрелка, когато детето е било в колата. Разследването продължава и полицията в Бирмингам е отправила молба към обществеността ако някой знае нещо за инцидента да информира органите на реда.

Превод и редакция: БЛИЦ