19-годишно момиче почина при изключително мистериозни обстоятелства в руската столица Москва. Трупът на Даряна е открит рано тази сутрин на улицата пред дома й.

Най-вероятната причина за кончината й е самоубийство. Запознати твърдят, че тя е скочила от прозореца на апартамента си на 7-ия етаж. 

Версията обаче не е потвърдена. 

В началото на годината красавицата се е оплаквала от  любовни проблеми.

8 минути преди трагедията на профила си в социалната мрежа красавицата е написала "Aut vincere, aut mori" - „победа или смърт“.Приятелка на Даряна споделя, че не вярва тя да се е самоубила. Преди няколко месеца двете са си писали и с Даряна всичко е било наред. Тя била добра приятелка и никога не е споделяла, че обмисля да посегне на живота си.„Мисля, че става въпрос за алкохол”, споделя тя.

Според нея Даряна е пила малко повече и нещастието се е случило.  Други нейни приятели пък разкриват, че дни преди трагичната й гибел лекари открили, че е болна от рак. В социалната мрежа Даряна споделила стори от онкологичен център, а когато приятели я помолили за обяснение, тя казала, че е болна.

19-годишното момиче приело диагнозата изключително тежко.По думите им, не е изключено тя да е пила малко повече и да се е решила на крайната мярка. Те са категорични, че приятелката им не би взела подобно решение, ако бе трезва. Този ден обаче била на рожден ден и си позволила няколко чашки.

Приятелите й са категорични, че не е имала други лични проблеми.