Трагедия разтърси бургаското село Димчево в дните около Великден. Крупният земеделец Красимир Маджаров прегази и уби по невнимание работник. Инцидентът е станал в стопанския двор в селото, пише "Флагман". 

Арендаторът и двама работници закачали допълнителен елемент към трактора, с който Красимир щял да оре. След като го монтирали, земеделецът подкарал тежката машина на заден ход.

Единият от работниците обаче видял, че елементът не е закрепен хубаво за трактора и тръгнал да бяга след машината, за да го затегне. Попаднал обаче в мъртвата зона и без да го види, трактористът е преминал през него. Мъжът издъхнал на място от тежките травми.

Малкото му име е Петър, той е родом от ямболско, но живеел от години в стопанския двор на Димчево, не поддържал връзка и с близките си. Местните казват за него, че бил много добър и услужлив човек, винаги се притичал на помощ на възрастните хора, поздравявал ги с усмивка и бил много благ.

На място веднага са пристигнали екипи на полиция и Спешна помощ. Арендаторът Красимир Маджаров е тестван за алкохол, като пробата е била отрицателна, взета му е и кръв за химичен анализ – резултатът отново бил минус.

След трагедията Красимир бил много уплашен. Той и другият работник са видели всичко. Към момента земеделецът, който обработва много декари земя в селото, е с отнета книжка.

По случая се води разследване за трудова злополука, както и дело за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие.