В Липецк, Русия, се случи ужасен и скандален пътен инцидент. На улица Краснозаводская се сблъскаха два автомобила - BMW и Сузуки. 31-годишна жена, управляваща немската кола, излетяла в насрещната лента и се блъснала в друга кола, изтласквайки я на трамвайните коловози. 

Както се съобщава от департамента на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация в региона Липецк, в Сузукито е имало трима души, включително 28-годишен шофьор и осемгодишно дете. Всички са откарани в болница с наранявания.

Но повечето очевидци на инцидента бяха възмутени от поведението на шофьорката на BMW. Тя се държеше напълно неадекватно, сякаш под въздействието на алкохол или други вещества, танцуваше и пееше, твърдяла, че не тя е шофьорката. Свидетели на инцидента обаче казаха, че никой друг не е бил в колата с нея.

"Когато изтичах до колата й, тя беше сама там, лежеше. Попитах дали е необходима помощ. Тя ми каза: "Върви на ***". Освен нея не видях никой в ​​колата и беше много пияна," казва Максим Попков.

Превод: БЛИЦ