Разгневена жена атакува със стол съпруга си, който се намирал в бар, тъй като го хванала да пие с няколко жени. Инцидентът се е случи в заведение в град Икитос, в северната част на Перу, съобщава "Дейли Мейл".

Жената обяснила, че се е разгневила, защото съпругът й е харчил парите на децата им за обяд в училище, за да купи напитки на себе си и трите жени в бара.

На кадрите се вижда как побеснялата съпруга вдига стол от бара и удря съпруга си в главата с него, след което той се срива на пода. Мъжът остава на земята и се опитва да използва масичка, за да се предпази от жена си, която се опитва да го удари отново с чантата си.Останалите жени в бара разделят жената от съпруга й и се опитват да я успокоят. Но когато мъжът най-накрая се възстановява достатъчно, за да излезе от бара, той открива, че съпругата му го чака.

Тя го сграбчва за косата и го дърпа на земята, преди да го удари многократно в лицето, докато той напразно се опитва да блокира ударите й.Побойничката е отново отделена от съпруга си и този път мъжът избира да остане на земята, като се вижда кървенето от нараняванията му.Не е ясно дали полицията разследва инцидента.

Превод и редакция: БЛИЦ