Превъртяло ченге нареди до стената четирима колеги и заплаши да ги гръмне, пише "Стандарт". 35-годишният дознател Т. Маринов бил извикан в понеделник привечер в дирекцията на полицията във Враца.
 Според една от версиите той трябвало да бъде наказан за провинение по служба. Същите източници твърдят, че Маринов извадил пистолета си, заредил го и го насочил към четирима мъже, които били в кабинета. Според друга версия полицаят бил видимо разстроен и се наложило да викат линейка. Той обаче отказал да предаде пистолета си и трябвало да му го вземат насила. Преди това се намесила и психоложката на полицията.

На Маринов му била поставена успокоителна инжекция и той бил откаран в психиатричното отделение на местната болница. Преди да седне в колата обаче, той станал агресивен. В болницата Маринов подписал декларация, че иска да се лекува.
Случаят се преувеличава, коментира шефът на местната полиция Иван Сълов. Наистина обаче в последно време Маринов се държал неадекватно. Преди 3 години тогавашният вътрешен министър Румен Петков го награди за висок професионализъм и принос в разбиването на фабрика за пиратски дискове, напомниха колеги на Маринов. /БЛИЦ