Читател на БЛИЦ изпрати смразяващи кръвта снимки от кървавия инцидент в столичния квартал "Красно село", за който БЛИЦ информира първи.

Драматичната ситуация се е разиграла на улица „Ген. Стефан Тошев“, на спирката от градския транспорт, която се намира край 20 поликлиника.

„В един момент чухме зловещи писъци и крясъци. Те идваха от към автобуса, който бе на спирката. Щом погледнахме видяхме зловещата картина“, заяви пред БЛИЦ по повод инцидента наш читател.

По думите й вратите на рейса били затиснали двата крака на възрастна жена. „Не знам дали е станало докато жената е слизала или се е качвала, но автобусът, който бе от линия 204, явно я бе затиснал и потеглил, а шофьорът изобщо не е и разбрал какво е станало, докато не започнаха всички да пищят“, спомня си още очевидката.

Рейсът веднага спрял. Жената обаче вече била в безсъзнание. „Краката й бяха счупени – личеше си, мятаха се като на парцалена кукла. Горката жена едва дишаше“, сподели пред медията ни читателката. 

От МВР дадоха официална информация по случая.

Сигналът е подаден в 16.08 часа. По първоначални данни на ул. “Стефан Тошев“ в столицата, при слизане от автобус на градския транспорт, жена е паднала. В същото време автобусът е тръгнал и е минал през краката й. Пострадалата е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ.
На място е извършен оглед. Работата по установяване на причините за инцидента продължава. 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света