Пореден притеснителен случай в град Варна.  Стефани С. твърди, че мъж се е самозадоволявал, докато  гледал нея и приятелката ѝ. Ситуацията се разиграла на крайбрежната алея на морския град, пише Глас нюз бг.

Момичетата стоели в колата си, а покрай тях преминал човек с бус. Той паркирал до тях и и излязъл от автомобила.

След това и идва и притеснителната част на разказа. Според жената, мъжът започнал да се самозадоволява, като гледал към тях.

Варненката споделя историята в мрежата, като призовава жените да внимават в района. Тя споделя и снимки на сочения за извършител на проявата и буса, който шофира. 

Докато някои граждани изразяват притеснението си, други смятат, че може да става въпрос за недоразумение. Вижте цялата нередактирана история, публикувана от Стефани С:

"Здравейте! Пиша този пост, за да Ви разкажа следната ситуация, с цел да предпазя други млади момичета, които посещават крайбрежната алея на Варна. Ситуацията е следната: 

Аз и моя приятелка стоим в колата и в същото време този човек ни огледа, докато шофира. Спря до нас, слезе от автомобила си, застана зад него и започна да се самозадоволява, докато гледа право към нас.

Ние му (направихме - б.р. ) забележка, но той по никакъв начин не реагира и продължи... Успяхме да заснемем въпросния мъж, както и автомобила му". 

Припомняме, че преди дни във Варна имаше задържан за сходна престъпна проява. Тогава мъж се самозадоволяше на метри от детска градина и ясла. Той бе забелязван седмици наред на въпросната локация. Намесата на органите на реда дойде, след като жени заснеха перверзията.

Само дни след това във Facebook се появи и друга притеснителна ситуация. Възрастен мъж от Средец бе обвинен от варненка, че обикаля с колата си из града и заговаря млади момичета. По думите ѝ, той предлагал им лесни пари.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук