Автомобил осъмна със счупено предно стъкло. Колата с марка "Мерцедес" е била паркирана на улица "Якубица" в столичния квартал "Лозенец", пише GlasNews.bg.

Все още не е известно как и защо се е стигнало до нанесените щети по автомобила. Руслан Каписъски, който е собственик на колата, написа в социалната мрежа Фейсбук следното: 

"Така не се прави! При правилно паркиран автомобил в "Лозенец" в 22:00 часа на 25.10, на сутринта в 7:00 ч. го заварвам със счупено предно стъкло!".

Мъжът се опасява, че стъклото на автомобила е счупено заради това, че е с благоеградска регистрация.

"Това е един просташки израз на първобитност, според мен, породен от благоевградската ми регистрация. Искам да попитам - така ли завоювате територия, драги ми съСеляни?", добавя той.

Руслан Каписъски написа още, че ще изиска записи от камери за видеонаблюдение в района на инцидента, за да разбере какво точно се е случило.

"Преди време се опитах да паркирам там и има едно момче, което седеше и пазеше местата. Говореше - “Това е мястото на Шефа, не може да паркирате тук”. Младежът видимо не беше в “кондиция”. Вероятно е живущ на улицата, надявам се да не сте попаднали на него", написа в коментарите под поста Мартин Цонев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук