Продължава кръводарителската акция за младата лекарка д-р Ирена Иванова. Това съобщи нейн колега в социалната мрежа "Фейсбук".
Припомняме, че преди дни тя падна от 7-я етаж на блок 302 в столичния кв. Люлин-3. Търсят се дарители за рядката кръвна група 0 отрицателна.

"Здравейте приятели! Това е Ирена, един млад и прекрасен лекар с огромно сърце. Последният път, когато я видях,беше държала ръката на пациент цяла нощ за да не го е страх, че ще умре сам. Не умря, може би защото тя беше там, не знам...Сега тя претърпя тежък инцидент и се нуждае от кръв. От много кръв.... Аз и останалите колеги и приятели ще сме много благодарни на всеки, който би могъл да дари кръв за нея, защото не искаме да я загубим. Долу в линка са приложени местата, на които може да се дари кръв.

Стана ясно коя е младата и красива лекарка, която снощи падна от блок в "Люлин", драмата е ужасяваща (СНИМКИ) 

Бележките можете да оставите в "Спешно отделение" на "Александровска болница или в "Централна реанимация" на Пирогов. Основание на бележките за Д-р Ирена Евгениева Иванова Предварително ви благодаря!", написа колега на Ирена.

Майката на пострадалата лекарка Павлина Петрова, известна фризьорка от Враца, помоли всички да направят необходимото за спасяването на дъщеря й.

Състоянието на жената е критично и предстоят още три животоспасяващи операции, за които е необходима още кръв.

Както БЛИЦ съобщи, една от версиите за тежкия инцидент е любовна драма.

Според криминалисти Ирена Иванова е имала скандал с приятеля си. 35-годишната жена искала да сплаши гаджето си, но се спънала и паднала през терасата.

Младата лекарка, която е работила в спешния кабинет на Александровска болница, а в момента е в "Токуда", отишла на гости на приятеля си в петък вечерта. Той живеел на фаталния 7-и етаж в бл. 302.

"Мъжът сподели, че двамата са пили алкохол, но в един момент са се скарали заради ревност. Тя излязла на терасата. Предполага се, че искала да го сплаши, но политнала и паднала", разказаха ченгетата.

На този линк може да получите информация за това къде може да помогнете на д-р Ирена Ивановаhttps://ncth.bg/contacts

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!